Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στην Λευκή Νύχτα στην Αλεξανδρούπολη με δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Πηγή:alexpoli.gr
Καθιερωμένη και αναμφισβήτητα επιτυχημένη θεωρείται πλέον η διοργάνωση της Λευκής Νύχτας κάθε καλοκαίρι στην Αλεξανδρούπολη. Η φετινή Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης στον Maximum fm 93,6 και στον Ανδρέα Χονδρό, πρόκειται για μια διοργάνωση με χαρακτήρα φεστιβάλ πόλης. Δεκάδες θα είναι φέτος τα δρώμενα στους δρόμους της πόλης ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι πέρα από τις συναυλίες και εκδηλώσεις στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, θα υπάρξει και συναυλία στην οδό που έχει μονοπωλήσει εδώ και μήνες την επικαιρότητα… δηλαδή στην οδό Κύπρου.
Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν δυο μουσεία, το μουσείο φυσικής ιστορίας με πρόγραμμα για παιδιά και το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης από το οποίο μάλιστα θα ξεκινήσει η Λευκή Νύχτα. 
Ο κ. Χατζημιχαήλ τόνισε ακόμη ότι τα έσοδα για την αγορά της πόλης από την Λευκή Νύχτα πέρσι ήταν τα καλύτερα που είχαν τα καταστήματα σε επίπεδο ετήσιου τζίρου! Ξεπέρασαν ακόμα και αυτά της παραμονής Πρωτοχρονιάς!
Όλα έτοιμα λοιπόν για την πιο “ζωντανή” νύχτα στην Αλεξανδρούπολη. Λευκή Νύχτα 2017!
Μεγάλος χορηγός της φετινής διοργάνωσης είναι η εταιρεία του αγωγού TAP.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου