Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ευχές για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2013-2014 απο το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Το ξεκίνημα κάθε σχολικής χρονιάς, σηματοδοτεί την αφετηρία νέων προσδοκιών και ελπίδων. Μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά μας να αποκτήσουν δεξιότητες και προσόντα και να επενδύσουν στο μέλλον.
Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά η Παιδεία πρέπει να αποτελέσει βασική προτεραιότητα όλων, για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας θα βρίσκεται με όλες του τις δυνάμεις, στο πλευρό της  μαθητικής και της εκπαιδευτικής κοινότητας, συμπαραστάτης στο δύσκολο έργο των μαθητών, των δασκάλων και των καθηγητών.
Αυξημένη δυσκολία όμως,  έχει και το έργο των γονιών, που προσπαθούν να στηρίξουν τους μαθητές όχι μόνο ψυχικά αλλά και οικονομικά.
Κόντρα στις δύσκολες αυτές συνθήκες που επικρατούν στην εκπαίδευση θα πρέπει όλοι μαζί να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας, να προσπαθήσουμε να τους δώσουμε σωστή μόρφωση και Παιδεία γιατί είναι το αύριο της Πατρίδας μας.
Σε αυτήν την εκπαιδευτική πορεία των παιδιών μας, ας είμαστε όλοι συνοδοιπόροι. Ας κάνει ο καθένας αυτό που πρέπει και μπορεί.
Καλή και δημιουργική σχολική χρόνια με υγεία και δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου