Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας επί ανωμάλου εδάφους των Βετεράνων αθλητών στίβου "Εις μνήμη του Νίκου Αυτοσμίδη"

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας επί  ανωμάλου εδάφους  των Βετεράνων αθλητών στίβου στον πλατανότοπο Μαΐστρου στη μνήμη του Νίκου Αυτοσμίδη.
Αφετηρία και τερματισμός ήταν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, όπου από εκεί πλήθος κόσμου παρακολούθησαν τους αθλητές στη προσπάθεια τους, απολαμβάνοντας παράλληλα τις φυσικές ομορφιές του πλατανότοπου.
Οι εθελοντές του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου ως συνδιοργανωτές της εκδήλωσης πραγματοποίησαν παράλληλες δραστηριότητες. Οι μικροί μας φίλοι  αγωνίστηκαν στην κατασκευή Πασχαλινών ευχητήριων καρτών, λαμπάδων κ.α. υπό τις οδηγίες της Χριστίνας Κουφογιάννη και Σοφίας Τσιαλίκη, ενώ άλλοι περιηγήθηκαν στους χώρους του μουσείου με την υπεύθυνη του μουσείου κ. Τάνια Δανάκη.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Αλεξανδρούπολης σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαΐστρου και υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Άλλη μια εκδήλωση θεσμός για την πόλη μας στον πλατανότοπο της Μαΐστρου.
Δείτε περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες στο silogosmaistrou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου